luni, 1 octombrie 2007

ce fac eu?

Vreau sa vorbesc putin de atitudine.

Ati zice ca articolul asta nu isi are rostul aici. Ca vrem sa aratam locuri si lucruri frumoase. Ca sa nu tin predici nimanui, vreau sa ne fie clar ca de noi depinde ca ce e in jurul nostru sa fie frumos, aranjat, curat, ieftin, bine gospodarit, ospitalier.

Stim probabil cu totii ce e atitudinea, dar in multe din faptele ce se intampla in jurul nostru ramane doar la nivel de declaratii.

Ce inseamna asta? Inseamna ca daca ceva nu imi place, fac ceva sa schimb. In loc sa ma plang ca x lucru nu imi place, pun mana si fac ceva pentru a fi mai bine facut acel lucru. E zona y murdara? Nu las niciodata "urme de civilizatie" dupa mine, strang conserve si sticle de plastic lasate de altii. E doar un exemplu.

Vreti ca in x loc sa fie indicatoare turistice? Ori ajutam si facem, ori ne adresam oficilitatilor care ar trebui sa se ocupe de asta. Metode exista, hai sa le folosim :)


Propun ca in loc sa ne plangem, sa facem fiecare ce putem pentru a indrepta ce e de indreptat sau sa protejam ce e bine facut.

Mersi inca o data,
F.

Niciun comentariu: