luni, 1 octombrie 2007

ce fac eu?

Vreau sa vorbesc putin de atitudine.

Ati zice ca articolul asta nu isi are rostul aici. Ca vrem sa aratam locuri si lucruri frumoase. Ca sa nu tin predici nimanui, vreau sa ne fie clar ca de noi depinde ca ce e in jurul nostru sa fie frumos, aranjat, curat, ieftin, bine gospodarit, ospitalier.

Stim probabil cu totii ce e atitudinea, dar in multe din faptele ce se intampla in jurul nostru ramane doar la nivel de declaratii.

Ce inseamna asta? Inseamna ca daca ceva nu imi place, fac ceva sa schimb. In loc sa ma plang ca x lucru nu imi place, pun mana si fac ceva pentru a fi mai bine facut acel lucru. E zona y murdara? Nu las niciodata "urme de civilizatie" dupa mine, strang conserve si sticle de plastic lasate de altii. E doar un exemplu.

Vreti ca in x loc sa fie indicatoare turistice? Ori ajutam si facem, ori ne adresam oficilitatilor care ar trebui sa se ocupe de asta. Metode exista, hai sa le folosim :)


Propun ca in loc sa ne plangem, sa facem fiecare ce putem pentru a indrepta ce e de indreptat sau sa protejam ce e bine facut.

Mersi inca o data,
F.

disclaimer

Articolele pot fi subiective, reflectand parerea celor care le-au compus. Scopul nu e de a fi 100% corecti in catalogari si descrieri, ci de a ne face cunoscute lucrurile bune din jurul nostru.

Autorii acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru articolele postate de alti utilizatori.

Eventualile greseli pot fi puse sub semnul erorii de dactilografiere.

Autorii isi rezerva dreptul de a modera postarile sau de a sterge postarile care sunt considerate mincinoase, agresive sau care pot deranja o parte din utilizatorii blogului. La fel, rezervam dreptul de a muta postari sau de a le sterge in cazul in care nu au nici o legatura cu subiectul discutat.

Propunerile cu siguranta pot fi trimise, emailul ilikeromania@gmail.com e special creat pentru acest scop.

Daca cineva te pune sa ii cauti ziua de nastere aici, inseamna ca acel cineva, care imi e foarte drag mie ;) e nascut in 30 octombrie :p

Va multumesc si sper sa aflam multe lucruri noi pe care sa le promovam mai departe,
F.

cum se calatoreste ieftin

Multi se gandesc ca e scump sa calatorim.

Eu va provoc sa ganditi altfel. Sa aveti mai multa incredere in voi si sa cititi mai departe. Apoi sa si incercati.

O sa sparg in 2 parti articolul, in Calatorie si Cazare.

Citeste mai departe - partea a doua (Calatorie) sau partea a treia, Cazare.

F.