vineri, 12 octombrie 2007

FAQ

Iata o scurta lista de posibile intrebari, cu raspunsurile lor.

1. Ce e blogul acesta?
R: Precum ziceam si in pagina de introducere, cred ca avem nevoie de exemplele pozitive a ce se intampla si ce avem in tara noastra. Vreau sa ne aratam lucrurile bune, cu poze, descrieri, pareri. Sunt sigur ca fiecare dintre noi stie locuri si lucruri frumoase in Romania. Va invit sa le impartasiti si altora.

2. Ce castiga cel care a creat blogul?
R: Consider ca blogul are scop informativ si educativ. Nu pretind nici un beneficiu material de la utilizatorii lui. Cum se poate ca cineva sa lucreze fara bani? Simplu. Beneficiul meu e de alta natura, e vorba de satisfactia de a face ceva pentru noi toti, romanii.

3. De ce as citit articolele si/sau comentariile de aici?
R: Poate ca te intereseaza sa vezi si o alta fata a tarii in care traim, sa afli unde poti merge si sa ramai uimit de frumusetile zonei, mancaruri deosebites, oameni remarcabili.

4. De ce as completa articolele cu propriile comentarii?
R: Pentru ca esti roman si ar trebui sa fi mandru de asta. Pentru ca vrei sa ne arati unde ai fost si ti-a placut, vrei sa stim si noi ce te-a incantat.

5. Cum postez un comentariu la un articol scris?
R: Momentan nu exista posibilitatea de a scrie propriile articole. In schimb orice articol poate fi completat scriind comentarii. Sub articol exista link-ul cu numele "Trimiteţi un comentariu". Dand click pe el, ajungeti in pagina in care veti putea comenta articolul. Articolul poate fi semnat cu identitate de Google/Blogger, Altele sau Anonim.

6. Imi poate afla cineva parola, in cazul in care ma loghez?
R: Aplicatia e robusta si nu permite ca alti utilizatori sa iti afle parola. Pentru a nu te expune, te sfatuim sa nu o salvezi pe calculatorul ce il folosesti, decat daca esti sigur ca nu e folosit si de altcineva. De asemenea, parola ar trebui sa indeplineasca anumite conditii de securitate (lungime minima 6 caractere, etc.)